Starke Viking – Jättarnas kamp

Sveriges mest underhållande, och vänligaste styrketävlingsshow för hela familjen kommer åter till Söderköping efter succén 2021!
Vilken kämpe blir din favorit?
I två dagar kommer Starke Vikings kämpar att inta Söderköpings gästabud för att lyfta märkliga saker, stockar och stenar för att göra upp vem som är Söderköpings starkaste Viking!
Kan någon slå vår mästare?!
Starke Viking är Sveriges råaste styrketävling! Med rå menas att de tävlande ej får använda några som helst tillbehör eller hjälpmedel. De får inte ens ha skor på sig! Vi startade 2017 med intentionen att göra en mer spännande och roligare styrketävling både för de tävlande och för publiken. Och det har vi lyckats med!
Två tävlingar kommer att hållas. Där kommer de tre bästa kämparna utses i varje och de går vidare till Jättarnas kamp Öppna på söndag. Det går att ställa upp endast i Öppna också men där blir det tungt!
Max 12 platser per tävling. Klasserna är öppna för alla oavsett kön. Det är styrkan som gäller.
26:e Jättarnas kamp – Lätta klassen. För alla med lite eller ingen erfarenhet från styrketävlingar.
28:e Jättarnas Kamp Öppna
Tyngsta tävlingen för de starkaste. Här får vem som helst ställa upp. Pallplatserna från de föregående klasserna vinner automatiskt en plats här.
Vem som helst är välkommen att delta i våra tävlingar!
Anmälningsinfo -för dig som vill tävla i Starke Viking
Läs våra tävlingsregler! Alla tävlar på egen risk.
Anmäl dig till info@starkeviking.se
Anmälan kostar 250 kronor.
Skriv ditt namn och vilken tävling och klass/er du vill delta i.
Som vanligt har Starke Viking med sig några extra tält som man kan knö in sig i om man vill bo i vårt läger. Har du eget vikingatält är du välkommen att slå upp det.
Välkomna till Starke Viking

I samarbete med

Snabbanslutning